Profiel

PROFIEL

Corpuls® Benelux  is exclusief distributeur van de fabrikant GS – Elektromedizinische Geräte te Kaufering (Duitsland). Corpuls Benelux is daarmee verantwoordelijk voor advies, verkoop, technische service, training en maatwerkoplossingen in Nederland, België, Luxemburg en het Caribisch gebied, op het gebied van Corpuls®  defibrillator/patiëntmonitorsystemen, AED’s en reanimatiehulpmiddelen zoals de corpuls cpr en de corpuls aed. Bovendien omvat onze dienstverlening oplossingen op het gebied van datatransmissie en elektronische hulpverleningsdocumentatie.

Daarnaast leveren wij het mobiele ventilatie concept de EVE van Frits Stephan GmbH uit Gackenbach (Duitsland), een beademingsconcept dat kan worden ingezet van ambulance tot intensive care.

Corpuls Nederland B.V. is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt en daarnaast opereert Corpuls Belgium BVBA sinds 1999 op de Belgische markt. Nadat ook Luxemburg aan het werkterrein werd toegevoegd, zijn beide bedrijven onder de naam Corpuls® Benelux verder gegaan. Onze doelgroepen zijn ambulancediensten, eerste hulpdiensten en ziekenhuizen.

Ondertussen heeft Corpuls® Benelux binnen de Nederlandse Ambulancezorg een marktaandeel van meer dan 60 %. Wij staan voor optimale service, flexibiliteit en uiteraard een uitstekend product, wat tot het huidige succes heeft geleidt.

Corpuls® Benelux houdt de ontwikkelingen en wensen binnen het marktgebied nauwlettend in de gaten. Ons doel hierbij is om bij te dragen aan de ontwikkeling van producten die nauwlettend aansluiten op de behoefte en innovaties binnen het marktgebied wat resulteert in een optimale, efficiënte en veilige zorgverlening aan patiënten en toepassing door gebruikers.

Naast dat wij voor onszelf hoge eisen stellen waar het om veiligheid van zowel de patiënt als de hulpverlener gaat, houden wij onze focus op onze kernwaarden verantwoordelijkheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid.