#nohero

CORPULS KRIJGT EEN NIEUW GEZICHT, MISSCHIEN DAT VAN U?

Sommige mensen richten hun leven op het redden van het leven van anderen. Dat is hun taak. Dit zijn precies de mensen voor wie wij de corpuls-producten hebben ontwikkeld. Dat is onze taak. Nu willen we deze mensen laten zien. En hun verhalen vertellen. We willen in contact komen met alle mensen die onze producten elke dag stimuleren tot topprestaties via nieuwe online- en printmedia. Wil je meedoen? Neem hier contact met ons op.

U BENT ONS ROL MODEL

Hoe produceer je eigenlijk al deze ideeën die leidden tot de innovaties en revoluties van onze producten? Heel eenvoudig: Je ziet en draagt zorg voor wat mensen nodig hebben. Goed, meer dan 35 jaar onderzoek, ontwikkeling en internationale ervaring hebben zeker ook geholpen. Maar als we altijd willen weten, wat je precies nodig hebt, moeten we je ook kennen. Dit is de basis van onze nieuwe wereld van communicatie. Werk hier aan mee.

UW VERHAAL IS ONZE IMPULS

Of het nu op het land, op zee of in de lucht is, in het ziekenhuis of in onderzoek en ontwikkeling of productie van intelligente medische technologie: in deze uitzonderlijke job – met of zonder corpuls – ervaren we allemaal duizenden adembenemende verhalen over het leven elke dag: triomfen, tragedies, ervaringen, menselijk, technisch, alledaags, grappig, verbazingwekkend, spannend. We willen deze verhalen graag gebruiken voor onze communicatie en publiceren via nieuwe online en gedrukte media.

BROCHURE

Bekijk hier de brochure