Kwaliteit en veiligheid

“KWALITEIT GAAT VOOR KWANTITEIT!”

Al 35 jaar staan corpuls®-producten van GS garant voor vakmanschap en veiligheid van topklasse. Dit wordt gegarandeerd door een over-all kwaliteitsmanagementsysteem, te beginnen met preventieve risicoanalyse in alle fasen van de keten van de organisatie en productontwikkeling. Daarnaast beschikt Corpuls Benelux over een breed geïmplementeerd kwaliteitsmanagementsysteem dat optimaal aansluit bij de corpuls-fabrikant GS.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van GS en Corpuls Benelux garandeert dat aan alle wettelijke normen en voorschriften en aan onze interne vereisten wordt voldaan. Permanente producttests en continu toezicht op de lokale markt dragen aan deze vraag bij. Om deze reden kunnen onze klanten vertrouwen op het hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidsniveau.

DE MONTAGE – SPEEL HET VEILIG!

De veiligheid tijdens het ziekenvervoer in het hulpverleningsvoertuig is van toenemend belang. Vanaf het begin hebben we de verantwoordelijkheid hiervoor overgenomen! Om deze reden voldoen alle corpuls-systemen aan de Europese veiligheidsnorm NEN EN 1789, de RTCA DO 160-goedkeuring de luchtvaart en de militaire standaard MIL 810G.