CORPULS.manager

CORPULS.MANAGER

De hulpverlening eindigt niet wanneer de casus is beëindigd. Want de geregistreerde data is de sleutel tot het continu verbeteren van alle hulpverleningsprocessen. Dit komt niet alleen toekomstige patiënten ten goede, maar ook de efficiëntie van uw organisatie. Met corpuls.manager combineer je deze ‘losse’ data en genereer je daaruit nieuwe kennis. Houdt overzicht – en de controle over uw gegevens. Duik in de details van een enkele missie of bekijk de hulpverleningen als geheel. Automatische uploaden van missies betekent dat de laatste informatie altijddirect beschikbaar is, weergegeven in duidelijke grafieken en diagrammen. Ondersteund door kunstmatige intelligentie ontdekt u nieuwe verbindingen en wordt evaluatietijd bespaard.

 •  

  CORPULS.MANAGER review

  Hoe werkte het team in het veld? Is er iets misgegaan? Zijn er opleidingsbehoeften? De antwoorden op deze en meer vragen worden gegeven door corpuls.manager REVIEW.

  Lees meer

  Met corpuls.manager REVIEW werk je tot op de seconde aan de missie en identificeer je mogelijke zwakke punten in de hulpverleningsketen.

  Een optimale missieopvolging is net zo cruciaal als de voorbereiding ervan. Dit is de enige manier om zwakke punten in een vroeg stadium te identificeren en juiste opleidingsmaatregelen te nemen. Hier komt de corpulscoach om de hoek kijken , de gratis corpuls.manager REVIEW. Elk gebruik van het corpuls-apparaat kan binnen de software tot op de seconde worden gevolgd. Gegevens van de corPatch CPR* feedbacksensoren, evenals curven en vitale parameters gemeten door de corpuls3 zijn ook inbegrepen .

  corPatch CPR is een gelicentieerd product van ZOLL Medical Corporation.

  • Exacte analyse en debriefing van een opdracht
  • Gedetailleerde beschouwing van de gemeten curven en parameters
  • Evaluatie van de reanimatiekwaliteit door analyse van de corPatch CPR *-feedbackgegevens
  • Gratis download na registratie op my.corpuls

 •  

  CORPULS.MANAGER ANALYSE

  Alle hulpverleningsgegevens op een plek. Alle gegevens kunnen naar behoefte gefilterd en geanalyseerd worden en kan, indien nodig, ook geanonimiseerd worden. Of het nu gaat om onderzoek of administratie – corpuls.manager ANALYSE biedt optimaal beheer voor grote hoeveelheden data.

  Lees meer

  De server- en gegevensbeheeroplossing corpuls.manager ANALYSE beheert centraal en automatiseert alle gegevens van alle corpuls-apparatuur binnen uw urganisatie – ideaal voor onderzoek en controle.

  Onze server- en databeheeroplossing corpuls.manager ANALYSE biedt u een totaal “big picture”. Het is de data-analist van corpuls. Alle gegevens van uw corpuls-apparatuur worden hier automatisch geüpload en centraal opgeslagen. Dit biedt u de mogelijkheid om gegevens van alle missies te verzamelen en te analyseren. Naast kwaliteitsmanagement is corpuls.manager ANALYSE ook een ideaal hulpmiddel voor data-acquisitie voor medische onderzoeksprojecten.

  Een business intelligence-oplossing is ook beschikbaar als add-on voor corpuls.manager ANALYSE. Met 15 voor geconfigureerde dashboards kunnen de missiegegevens uit een ANALYSE-database grafisch worden geëvalueerd. Er zijn uitgebreide en gebruiksvriendelijke filterfuncties beschikbaar, zodat elke gebruiker individuele vragen kan beantwoorden en details in de gegevens kan vinden. Beheer en analyse van alle missies op één plek.

  • Beheer en analyse van alle hulpverleningen op één plek
  • Uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden
  • Geautomatiseerde upload van gegevens van corpuls-apparaten
  • Gebruik van de browser gebaseerde applicatie op elk apparaat met internet
  • Nieuwe kennis door business intelligence
  • Ideaal voor organisatie breed kwaliteitsmanagement
  • Ondersteuning voor onderzoek en training

   

 •  

  CORPULS.MANAGER ADMIN

  Veel apparaten, één interface. Bij gebruik van meer dan één corpuls aed, is de corpuls.manager ADMIN de ideale partner. Statusrapporten, software-updates en configuratie voor alle apparaten op één plek.

  Lees meer

  Met corpuls.manager ADMIN heeft u altijd alle corpuls aed’s binnen de organisatie in beeld.

  Na de reguliere zelftests maken de apparaten automatisch verbinding met de server. Met elke webbrowser kunt u de huidige status in corpuls.manager ADMIN bekijken en apparaten identificeren die onmiddellijk moeten worden onderhouden – zonder dat u zelf in de buurt van de apparaten hoeft te zijn. Gedetailleerde automatische status- en zelftestrapporten voor elk afzonderlijk apparaat (kan door het apparaat worden ontvangen via WLAN of SMS)

  • Centraal beheer van al uw corpuls aed’s
  • Gedetailleerde automatische status- en zelftestrapporten voor elk afzonderlijk apparaat (kan via WLAN of SMS van het apparaat worden ontvangen)
  • Over-the-air updates: overdracht van software-updates en taalpakketten naar een willekeurig aantal corpuls aed apparaten
  • Configureerbare e-mailmeldingen wanneer wordt vastgesteld dat een apparaat onderhoud nodig heeft
  • Overdracht van configuratieprofielen naar vrij definieerbare apparaat groepen
  • Downloaden van missiegegevens – optioneel met automatische overdracht naar corpuls.manager ANALYSE